About QSE

Cargo security services


Nederlands
Quality Security Europe is een Nederlandse beveiligingsbedrijf dat is gespecialiseerd in cargo security, de daarbij behorende screening en aanvullende diensten. Wij zijn experts in het identificeren van risico's en kwetsbaarheden binnen hoogwaardige supply- en distributieketens. QSE ontwikkelt en implementeert oplossingen die de producten van fabrikanten, 3rd-party logistieke dienstverleners en hun verzekeraars beschermen.

Visie

Beveiliging is tegenwoordig een onmisbaar onderdeel van onze samenleving. Niet in de laatste plaats door de steeds meer dreigender vorm van criminaliteit waarmee bedrijven en personeel helaas steeds meer mee te maken krijgt. Daarom is het van cruciaal belang om goed beveiligd te zijn.
Verantwoordelijkheid, stabiliteit en deskundigheid vormen belangrijke criteria waar wij onze medewerkers op selecteren en opleiden. Onze medewerkers worden getraind in diverse specialismen van beveiliging, zij worden ook bijgeschoold zodat zij op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van beveiliging.
Hierdoor zijn wij in staat om voor ieder beveiligingsvraagstuk een passend advies te geven.

Missie

Onze expertise stelt ons in staat om de hoogste niveaus van transport beveiliging te bieden met respect voor de aangename, vriendelijke en uitnodigende karakter van de bedrijven en sectoren die wij bedienen. Ontwikkeling van innovatieve security-oplossingen, integratie van mensen en technologie is ons handelsmerk en stelt ons in staat om voortdurend waarde toe te voegen aan de te leveren diensten.

QSE scherpt beveiliging voor “at-risk” cargo zoals elektronica, computers, mobiele telefoons, tabak, alcohol, geneesmiddelen, mode kleding, en contant geld. Onze partnerships in diverse landen, geven QSE de unieke positie om zowel regionaal als wereldwijd security services te leveren.
Met behulp van compliance audits, monitoring en nieuwe technologische middelen, helpen wij bedrijven om risico’s te overzien en daardoor verliezen te voorkomen of de schade te beperken.

Cargo thefts rise to €1.3bn annually from trucks in Germany

Business associations in Germany have launched a joint initiative to tackle growing cargo thefts across the country which, according to a new report, result in product losses valued at €1.3 billion a year. The size of the problem has been identified by the joint calculations of several business associations, led by the Transported Asset Protection Association (TAPA). According to the analysis, physical cargo carried onboard almost 26,000 trucks is stolen in Germany every year, averaging a new... read more »

The Art of Secure Transport - Quality Security Europe

The Art of Secure Transport

A container of high-value goods may be worth millions of dollars. But for fine arts shippers, the cargo is often literally priceless. Rock-solid security, proper handling, and confirmed space bookings... read more »